Hogyan?
Mindig meg akartál tanulni pálcikával enni, azért, hogy lenyűgözd a párod vagy csak a kultúrával való azonosulás miatt?
By Biang
12 09 2019
Rólunk írták
Wang Qiang, vagy ahogy a többség ismeri, Wang Mester több mint tíz éve nyit újabb és újabb, a klasszikus kínai konyha egy adott ágára (mint a szecsuáni vagy a kanszui) fókuszáló éttermeket. Idén azonban váltott: a pár napja nyitott Biang Bisztróval kapcsolatban nem a belvárosi elhelyezkedés az egyetlen meglepetés, hanem hogy régiós megkötések nélkül próbálja bemutatni az ország gasztronómiáját.
By Biang
12 09 2019
Rólunk írták
Mindig meg akartál tanulni pálcikával enni, azért, hogy lenyűgözd a párod vagy csak a kultúrával való azonosulás miatt?
By Biang
12 09 2019
Hogyan?
Segítünk, hogy mely fűszerek használatával varázsolhatsz otthon is nagyszerű kínai ételeket.
By Biang
12 09 2019
Rólunk írták
Nemrég írtunk Wang mester új, mini büféjéről, az Oktogonnál megnyílt Biang bisztróról, ami alig nagyobb egy gyufásskatulyánál, így folyamatos előtte a sorban állás. Úgy tűnik azonban, a kis büfé csak a beetetés volt, hamar kielégítették a rajongói igényeket, hiszen alig egy hónappal az első után máris itt a második bisztró, ráadásul ez nem hogy nem kicsi, de egyenesen egy hatalmas, kétszintes étterem a Vámház körúton. A nagyobb étterem nyitása együtt jár azzal, hogy a kőbányai étterem, úgy tűnik végleg bezár, mert a kettő együtt már sok lenne a mesternek.
By Biang
12 09 2019